vine politia… si ia mirele!

February 10, 2009

Uneori, pe lista invitatilor la nunti apar si persoane nedorite. La Craiova, niste nuntasi au avut parte de aventura vietii lor. Cel mai tare s-a distrat mirele.

Poliţişti de la Biroul de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Antidrog (BCCOA) Craiova au descins în forţă, vineri seară, la o nuntă din municipiu şi l-au ridicat pe ginere, alături de alte patru persoane, printre care şi fratele mirelui, toţi fiind acuzaţi de trafic de persoane şi proxenetism.

Poliţiştii de la BCCOA Craiova aveau suspiciuni că mai mulţi membri ai clanului Dragavei s-ar ocupa cu trafic de persoane şi proxenetism, motiv pentru care i-au supravegheat timp de mai multe luni. Vineri seară, ei au decis să acţioneze în forţă la o nuntă de romi, împreună cu mirele Viorel Călin fiind ridicate încă patru persoane, printre care şi fratele ginerelui.

Viorel Călin, zis Gonţu, îşi invitase rudele şi prietenii la petrecerea dată în cinstea căsătoriei sale. În timpul petrecerii, nuntaşii s-au trezit cu mascaţii şi jandarmii peste ei. Mirele, împreună cu fratele său, Daniel Lucan, şi alţi trei nuntaşi – Daniel Belu (zis Savian), Alina Simona Bozgan şi Mihaela Joseanu – au fost duşi la Poliţie, unde au fost audiaţi mai multe ore.

“Din luna mai, grupul era în supraveghere, deoarece planau suspiciuni că membrii acestuia se ocupau cu trafic de persoane, inclusiv minori, proxenetism şi prostituţie în Italia, în provincia Roma”, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, Silviu Văcaru, ofiţer în cadrul BCCOA Craiova.

Potrivit datelor făcute publice de Văcaru, de-a lungul activităţii infracţionale, membrii grupului sunt acuzaţi că ar fi traficat în Italia 11 minore, pe care le-ar fi obligat să se prostitueze pe străzile din Roma. Conform anchetatorilor, de pe urma victimelor, Viorel Călin şi prietenii acestuia ar fi câştigat peste 100.000 euro.

Cei cinci craioveni sunt cercetaţi pentru trafic de persoane, proxenetism, prostituţie şi organizare şi aderare la grup organizat.

Oamenii au muncit sa faca bani de nunta, ce era asa de greu de priceput?!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: