superoferta! nunta by maxer

February 10, 2009

Sa radem cu Dinu Maxer – prima propunere pentru azi. Daca nu stiti cine e Dinu Maxer, nu-i nimic, nici noi n-am stiut prea bine. E tipul ala care a fost iubitul Nicoletei Luciu, dar care, in vara anului trecut, s-a insurat cu o varianta mai tanara a acesteia. La nunta a fost cam asa:

Cu o oră înainte de începerea ceremoniilor, nunta lui Dinu Maxer şi a Deei părea compromisă! Un dezastru total îi pândea, cu viclenie, din ceruri: o teribilă furtună! Deşi rafalele furioase de nisip au stricat aproape toate aranjamentele, capriciile vremii nu au avut puterea să umbrească fericirea mirilor. Dinu şi Deea şi-au vazut liniştiţi de treabă, chiar dacă afară venea potopul! În sufletele lor, soarele dogorea mai tare ca niciodată!

Pentru că furtuna de nisip era tot mai puternică, armăsarul pe care Dinu l-a călărit s-a speriat, stricând astfel intrarea fastuoasă pe care mirele o pregătise. Nici mireasa nu a fost mai norocoasă. Varianta cu şalupa ce trebuia să o aducă la nuntă din largul mării, a ieşit din calcul. Chiar şi aşa, nimic nu a umbrit fericirea celor doi porumbei. A urmat ceremonia religioasă, iar verighetele le-au fost aduse mirilor din adâncurile mării, aşa cum era stabilit. Până la urmă, totul s-a desfăşurat conform planului!

11

După ce mirii şi-au spus jurămintele şi au fost declaraţi, oficial, soţ şi soţie, a început distracţia. Petrecerea a fost deschisă de valsul mirilor, o melodie originală, ce a fost compusă şi interpretată chiar de Dinu, în duet cu proaspăta sa soţie, Deea.

După dansul mirilor a urmat o petrecere de pomină! Mireasa a fost furată exact ca la carte, iar în schimb au fost cerute 100 de eugenii şi un număr de striptease… al mirelui! Dinu a dat un show de neuitat, foarte masculin, iar hainele au dispărut imediat!

Mireasa a fost recuperată, jartiera scoasă delicat cu dinţii, buchetul a fost aruncat, iar apoi s-a încins o horă pur românească! Surpriza a venit însă de la naşi, aceştia dăruindu-le fericiţilor însurăţei o excursie de vis la Cannes, pe Coasta de Azur!

Chiar dacă au întâmpinat şi multe greutăţi şi nu a ieşit totul perfect, aşa cum plănuiseră, Dinu şi Deea sunt extrem de fericiţi şi aşteaptă cu nerăbdare luna de miere!

Acum, la jumatate de an de la fericitul eveniment, domnul Maxer are o stralucita idee de afaceri. Stati sa vedeti:

Pe vreme de criză, artiştii încearcă să scoată bani şi din piatră seacă. Dinu Maxer a avut o idee inedită, care ar putea să-i bage ceva lovele în buzunare. El s-a gândit să pornească o afacere cu propria nuntă, modelul urmând să fie vândut începând cu acest weekend, la Târgul de nunţi de la Sofitel.

Dinu Maxer şi-a dus în această vară aleasa inimii, pe focoasa Deea, la altar. Cei doi şi-au dorit o ceremonie desprinsă din poveşti şi au avut-o, scenariul fiind pus la punct cu minuţiozitate chiar de solist. Pentru că evenimentul, care a avut loc chiar la malul mării, a făcut furori în presă, Dinu s-a gândit să vândă modelul la Târgul de nunţi (…).

“Căsătoria noastră a fost una inedită şi m-am gândit că şi ceilalţi tineri ar putea să se bucure de aceleaşi momente”, ne-a declarat Maxer. Oferta pentru modelul de nuntă Deea-Dinu Maxer poate fi găsită la standul Gilda Collection, preţul fiind estimat la 10.000 de euro.

“Noi practic de ocupăm de show-ul în sine, nu de închirierea spaţiului, masă şi alte asemenea treburi organizatorice. Vor fi aceleaşi scene ca la nunta noastră, venirea mirelui pe cal, inele aduse de scafandru, dansurile ţigăneşti, artiştii şi, pentru cei care vor, chiar şi striptease”, a spus Dinu.

Ceva amatori?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: