Mireasa la gratar

February 3, 2009

Uite si o nunta de fotbalist. Claudiu Niculescu si Diana Munteanu au avut parte de o nunta mega-kitsch. Cum altfel sa-i spui unei adunaturi desfasurate in aer liber, in fum de mici si de gratare?  I-auzi una:

Diana si Claudiu Niculescu au avut parte duminica de o nunta romaneasca, cu sarmale, manele si gratar facut pe pajistea Palatului Snagov. Dupa ceremonia religioasa de la biserica Sfantul Elefterie din Capitala, invitatii s-au urcat in masinile personale, in limuzinele inchiriate de ei sau puse la dispozitie de miri si s-au indreptat spre Palatul Snagov.

I-auzi doua:

Meniul ales de miri impreuna cu nasii Mihaela si Cristian Borcea a fost unul cu specific romanesc. Din aperitiv nu au lipsit icrele negre si branzeturile frantuzesti. A urmat friptura la gratar, preparata in gradina palatului, sub ochii invitatilor care au asistat la prepararea bucatelor pe muzica Mariei Dragomiroiu. Si sarmalutele in foi de vita, stropite din belsug cu smantana au fost apreciate de oaspeti. Iar tortul impodobit cu artificii si trandafiri, facut din crema de ciocolata jofre si bomboane fondante, a fost piesa de rezistenta a meniului.

7

Focul de artificii, care a costat 10.000 de euro, a incantat privirile invitatilor timp de 20 de minute. La un moment dat pe cer au aparut si initialele numelor celor doi miri. Loredana Groza si Calin Geambasu au incalzit atmosfera, iar spre dimineata s-a dansat pe manelele interpretate de Adi de la Valcea.

Icre si brinzeturi frantuzesti, cu aroma de mititei si ciocolata jofre! Yummy! A costat 100.000 de euro, in caz ca va intereseaza. Nici pe noi.

Advertisements

One Response to “Mireasa la gratar”

  1. mirele orbete said

    un site “bestial” cu tot ce iti trebuie la nunta, din republica Moldova

    http://www.svadiba.md/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: