Fantezii nuptiale pentru Irinel

February 3, 2009

Booooooooooon. Sa vorbim despre nunti celebre in Romanica. Ordinea in care le-am ales este intamplatoare, adica in functie de cum ne-am amintit de vedetele lui peshte. Incepem cu Irinel si Monica. Iata un articol sfatos, in care specialistii nuntologi le recomandau micutului om de afaceri si preabacauancei lui logodnice de la vremea respectiva solutiile perfecte pentru, desigur, nunta perfecta.  Din ghetou de la Bacau, la Peles – nu e deloc o ruta improbabila pentru marii nuntologi ai tarii, care fac orice pentru un euro in plus. Desigur, fara flori de zeci de mii de euro nu se poate.

Pregatirea momentului in care Monica Gabor ii va spune “Da” lui Irinel Columbeanu este in toi. Miliardarul si iubita lui colinda agentiile care se ocupa cu organizarea evenimentelor festive, dar nu au decis inca ce vor alege. Renumite “case de nunti” din Romania vad celebrul cuplu jurandu-si credinta in curtea palatului Peles.

Irinel si Monica au anuntat ca ziua cea mare va fi cea de 22 iulie. Si chiar daca majoritatea cuplurilor de indragostiti isi pregatesc nuntile cu un an inainte, miliardarul le da ragaz organizatorilor doar o luna.

Joi seara, omul de afaceri si iubita lui – care se pregateste sa sustina examenul de bacalaureat – au purtat o discutie de principiu cu Casa Cochet, una dintre cele mai renumite firme de gen din Romania. Acestia nu au vrut sa dezvaluie nimic din cele discutate fara acordul clientului. Insa, alte agentii il imbie pe miliardar cu idei dintre cele mai costisitoare.

MIRI PE UN VAS DE CROAZIERA

Specialistii de la Mon Mariage il sfatuiesc pe Irinel sa se casatoreasca in afara tarii sau pe un vas de croaziera. Insa posibilitatile sunt nelimitate: “O alegere deosebita ar fi sa organizeze nunta la Castelul Peles. Se poate amenaja un cort in gradina pentru 1.000 de persoane.

Sau, daca prefera, o nunta in strainatate. Am avut si asa ceva, la un castel din Austria. Se pot face petreceri si pe nave de croaziera. Pe Dunare sau pe Marea Neagra. Costa 2.000 de euro inchirierea vasului, pentru 200 de persoane. O alta varianta ar fi la Cazinou, in Constanta, sau pe malul marii.”

1

PETRECERE HAWAIANA

Palatul Snagov ar fi o alta varianta pentru nunta miliardarului Columbeanu cu Monica Gabor, in viziunea agentiei Perfect Day. Directoarea firmei le-ar propune mirilor o nunta cu tema hawaiana, cu meniu exotic, multe flori si artificii, dar fara baloane pentru ca “este o idee rasuflata”. Monica ar putea dansa valsul miresei alaturi de alesul ei printre sfere din flori, o combinatie de trandafiri si orhidee.

Costul unor astfel de aranjamente depasesc suma de 5.000 de euro. Momentul central al nuntii l-ar constitui jocul de artificii lansate de pe lacul Snagov, care l-ar costa inca 5.000 de euro. Meniul hawaian nu este o problema. In Romania exista bucatari talentati, iar ingredientele exotice pot fi importate la preturi rezonabile, astfel incat un meniu pentru o persoana nu ar depasi suma de 200 de euro.

50 DE MII DE EURO PENTRU FLORI

Reprezentanta agentiei “Emerald Events” crede ca nunta miliardarului trebuie sa aiba loc, conform ultimelor tendinte, in aer liber. “Palatul Snagov are o pajiste frumoasa si cununia religioasa poate sa aiba loc acolo”, ne-a declarat aceasta. “Tonul nuntii e dat de aranjamentele florale.

Din flori se poate face chiar si un pat pentru miri”. In functie de florile alese, pretul poate oscila intre 10 mii si 50 de mii de euro.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: