Cvartet de coarde pentru Minune

February 3, 2009

Adi Minune, fara de care nu se poate imagina nici o nunta cu staif in lumea “buna” a mondenilor de Romania, s-a insurat si el, dupa 15 ani, niste copii si un scandal cu amanta si pistoale, cu aleasa inimii lui, Cati. Felicitarile, masa si dansul au avut loc intr-o marti. Initial, mirele ar fi vrut sa se insoare la Saint Tropez. Au stat in calea fericirii lui patronii francezi de restaurante din zona, care n-au inteles (cata incultura, fratioare!) ca nunta traditionala manelista dureaza trei zile si trei nopti. Asa ca n-au vrut sa-i inchirieze nimic, de a trebuit Adi sa se multumeasca doar cu Palatul Snagov. Si inca intr-o marti, cu tot cu trei ceasuri rele. Ce-a iesit ne povesteste Libertatea.

Adrian Minune nu a cantat la nunta lui, care s-a desfasurat marti seara la Palatul Snagov din Bucuresti. Manelistul a preferat ca, la fericitul eveniment, sa petreaca exact ca un invitat obisnuit. Pepe si Mandinga au fost vedetele serii, la o superpetrecere cu 700 de invitati si doua scene.

Adrian Minune s-a casatorit religios marti seara, cu Cati, partenera lui de viata din ultimii cincisprezece ani. Evenimentul a fost unul grandios, dar si foarte bine organizat, pana la cel mai mic detaliu.
5

De la scaunele frumos aranjate si baldachinul in stil american la cele doua scene, una amenajata afara, alta in interiorul Palatului Snagov, totul a aratat perfect la ora petrecerii. Cununia religioasa s-a desfasurat afara, pe pajistea de la Snagov, in jurul orei 20, si a fost oficiata de doi preoti, acompaniati de un cor de la Conservator, dar si de un cvartet de coarde. Printre invitati s-au numarat: Vali Vijelie, Florin Salam, Dan Bursuc, Florin Petrescu etc. Marcel Pavel, un bun prieten al nasului Nae Nicolae, a facut tot posibilul sa ajunga la nunta, desi a stat numai o ora.

Vedetele serii au fost Pepe si Mandinga, care au cantat aproape toata noaptea, iar maestru de ceremonii a fost Octavian Ursulescu. Ginerele a refuzat sa cante, sustinand ca la propria nunta vrea sa se distreze, nu ‘sa munceasca’. Cei doi isi vor petrece luna de miere in insulele Canare.

Cvartet de coarde? Sa moara ma-sa cata cultura! Hai, nevasta, te fac un Vivaldi de-ala?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: